Skip to main content

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα ενημέρωσης για την παρουσίαση των δράσεων του έργου «Δίκτυο Κοινωνικής Καινοτομίας του Δήμου Ιλίου – Social Innovation Ilion». Οι δράσεις αφορούν στην αντιμετώπιση της φτώχειας, την προώθηση της κοινωνικής ένταξης και την παροχή Υπηρεσιών Ανοιχτής Ειδικής Φροντίδας και απευθύνονται σε παιδιά, εφήβους, νέους και τις οικογένειές τους, σε εργαζόμενους, σε μητέρες ή εν δυνάμει μητέρες, σε ηλικιωμένους και σε άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς και ευάλωτες κοινωνικά ομάδες.
Κατά την διάρκεια της ημερίδας, υπήρξε αναλυτική ενημέρωση των πολιτών και των φορέων που υλοποιούν δράσεις κοινωνικής πολιτικής στο Δήμο Ιλίου, για όλες τις καινοτόμες υπηρεσίες που παρέχονται στο πλαίσιο του έργου. Παρουσιάστηκαν τα ψηφιακά και μεθοδολογικά εργαλεία που θα χρησιμοποιηθούν, τα αναμενόμενα αποτελέσματα και το χρονοδιάγραμμα των δράσεων.
Στην ημερίδα απηύθυνε χαιρετισμό ο Δήμαρχος Ιλίου κος Ζενέτος Νικόλαος, ο οποίος τόνισε ότι με την συγκεκριμένη δράση συμπληρώνεται το κοινωνικό δίχτυ προστασίας των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου, έτσι ώστε, κανένα άτομο που χρειάζεται υποστήριξη, να μην είναι μόνο του στο Δήμο Ιλίου.
Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε από την Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας & Υγείας, την Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2022 στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δημαρχείου
Πληροφορίες για το συγκεκριμένο έργο μπορεί παρουσιάζονται στην ειδική ιστοσελίδα www.socialinnovationilion.gr