Skip to main content

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την Υπογραφή του Συμφώνου Διαφορετικότητας του Δήμου Ιλίου από επιχειρήσεις και εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον Δήμο Ιλίου.

Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου Ιλίου, την Παρασκευή 2 Ιουνίου στις 18:00, αποτελεί μέρος της ευρύτερης πρωτοβουλίας του Δήμου σχετικά με την καταπολέμηση των διακρίσεων και την προώθηση του σεβασμού στη μοναδικότητα του κάθε ατόμου.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν ομιλίες σχετικά με τη διαφορετικότητα στον εργασιακό χώρο και τα οφέλη της προώθησης της στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Το Σύμφωνο Διαφορετικότητας παρουσιάσθηκε από την αντιδήμαρχο του Δήμου Ιλίου, κα Ευλαλία Γκιώνη, η οποία κάλεσε τους εκπροσώπους των επιχειρήσεων που παρευρίσκονταν στην εκδήλωση να υπογράψουν το Σύμφωνο Διαφορετικότητας, ενώ από την πλευρά του Δήμου Ιλίου, το Σύμφωνο υπεγράφη από την ίδια.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από την Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας & Υγείας του Δήμου Ιλίου, στα πλαίσια του Έργου «Δράσεις για την Καταπολέμηση της Φτώχειας και του Κοινωνικού Αποκλεισμού, Διαδημοτικά Δίκτυα «ΦΡΟΝΤΙ-ΖΩ» & «ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» που αποτελεί δράση που εντάσσεται στην Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση της Δυτικής Αθήνας 2014-2020 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).